Geavanceerde email instellingen

GEAVANCEERDE EMAIL INSTELLINGEN

PERIFACT is heeft de mogelijkheid om email berichten te versturen met als bijlage de te versturen factuur in Adobe PDF vorm.

Geavanceerde instellingen voor de wizard en email instellingen

PERIFACT zal proberen dit automatisch te versturen, soms lukt dit niet, dit hangt namelijk van de configuratie van de PC af.

Geavanceerde email instellingen

Om te kijken of alles naar behoren werkt kan je een test email versturen, vul een email adres waarop je deze test email wilt ontvangen. Komt hij niet aan, controleer dan ook je SPAM folder. En anders heb je de mogelijkheid om de instellingen voor het versturen van email zelf te configureren. Je hebt wel dan je email instellingen nodig van je hosting provider, zoals bijvoorbeeld : ZIGGO.

Bij ZIGGO moet je als host smtp.ziggo.nl instellen.

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Help instellingen extras

  Omzetten naar inclusief of exclusief BTW       Bij het maken van een contact bepaalt u PARTICULIER of ZAKELIJK gebruik, d.w.z. het totaal van een factuurregel wordt dan getoond inclusief resp. exclusief BTW.       Bij iedere klant...

Lees meer

Help instellingen PDF

Om er zeker van te zijn dat alle lettertypen in de PDF zitten kruis dit dan AAN. Dit zorgt ervoor dat ook de PDF's goed op een Apple computer te lezen zijn. Indien UIT dan zal de PDF veel compacter worden. Test het even uit voor uw eigen situatie en klanten.

Lees meer