QR-codes op facturen

Er is weer een mooie functionaliteit toegevoegd aan het factuurprogramma PERIFACT! En wel het afdrukken van QR-codes op je factuur!

Een QR-code is een unieke streepjescode. Door de code te scannen via mobiel bankieren kunnen klanten de factuur eenvoudig online betalen. Vrijwel alle moderne mobiele telefoons kunnen via de ingebouwde camera deze code volledig automatisch lezen en worden dan doorgestuurd naar de bankieren-app die op de telefoon staat.

Sinds de introductie van versie 9 is het mogelijk om iDeal betaallinks toe te voegen aan de email samen met de PDF-factuur. Echter voor bedrijven die de factuur niet via de email sturen was dit niet optimaal. Vanaf nu is dat verleden tijd. QR-codes kunnen nu ook op de geprinte factuur staan en vanzelfsprekend ook op de PDF.  Download daarom de nieuwste versie van PERIFACT en je kunt meteen aan de slag. De basis instelling om QR te activeren vind je in het PERIFACT hoofdmenu INSTELLINGEN – MOLLIE.

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Internationaal

Internationaal

Een tijdje niets op de blog geschreven, dit betekend niet dat we niets meer doen. Er zijn plannen/onderzoeken om PERIFACT internationaal te maken. De facturen kunnen nu al in alle talen gemaakt worden, echter het programma is in het Nederlands. We gaan nu ook...

Lees meer
WooCommerce koppeling is er

WooCommerce koppeling is er

PERIFACT is nu voorzien van de WooCommerce koppeling ;-)  Voor iedereen die niet weet wat dat is, dat is dat je verbinding kunt maken met een Wordpress website die voorzien is van een webshop (WooCommerce).  Alle producten, inclusief hun afbeeldingen en facturen...

Lees meer