QR-codes op facturen

Er is weer een mooie functionaliteit toegevoegd aan het factuurprogramma PERIFACT! En wel het afdrukken van QR-codes op je factuur!

Een QR-code is een unieke streepjescode. Door de code te scannen via mobiel bankieren kunnen klanten de factuur eenvoudig online betalen. Vrijwel alle moderne mobiele telefoons kunnen via de ingebouwde camera deze code volledig automatisch lezen en worden dan doorgestuurd naar de bankieren-app die op de telefoon staat.

Sinds de introductie van versie 9 is het mogelijk om iDeal betaallinks toe te voegen aan de email samen met de PDF-factuur. Echter voor bedrijven die de factuur niet via de email sturen was dit niet optimaal. Vanaf nu is dat verleden tijd. QR-codes kunnen nu ook op de geprinte factuur staan en vanzelfsprekend ook op de PDF.  Download daarom de nieuwste versie van PERIFACT en je kunt meteen aan de slag. De basis instelling om QR te activeren vind je in het PERIFACT hoofdmenu INSTELLINGEN – MOLLIE.

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

WooCommerce koppeling is er

WooCommerce koppeling is er

PERIFACT is nu voorzien van de WooCommerce koppeling ;-)  Voor iedereen die niet weet wat dat is, dat is dat je verbinding kunt maken met een Wordpress website die voorzien is van een webshop (WooCommerce).  Alle producten, inclusief hun afbeeldingen en facturen...

Lees meer
WooCommerce koppeling komt er aan!

WooCommerce koppeling komt er aan!

PERIFACT staat nooit stil! Iedereen die PERIFACT een beetje volgt weet dat er continue uitbreidingen komen. Zo zijn we nu bezig met de Wordpress WOOCOMMERCE koppeling. Er moet nog veel gebeuren maar de eerste stappen zijn al gezet. Hou ons in de gaten!!!

Lees meer

Versie 9 is er met iDeal betaallinks

De ontwikkeling van PERIFACT staat niet stil! Vandaag is versie 9 van PERIFACT verschenen. Zo kunnen we met trots aankondigen dat er van nu ook iDeal betaallinks aan je facturen toegevoegd kunnen worden. Hiermee worden je facturen nog sneller betaald! Wil je weten hoe...

Lees meer