QR-codes op facturen

Er is weer een mooie functionaliteit toegevoegd aan het factuurprogramma PERIFACT! En wel het afdrukken van QR-codes op je factuur!

Een QR-code is een unieke streepjescode. Door de code te scannen via mobiel bankieren kunnen klanten de factuur eenvoudig online betalen. Vrijwel alle moderne mobiele telefoons kunnen via de ingebouwde camera deze code volledig automatisch lezen en worden dan doorgestuurd naar de bankieren-app die op de telefoon staat.

Sinds de introductie van versie 9 is het mogelijk om iDeal betaallinks toe te voegen aan de email samen met de PDF-factuur. Echter voor bedrijven die de factuur niet via de email sturen was dit niet optimaal. Vanaf nu is dat verleden tijd. QR-codes kunnen nu ook op de geprinte factuur staan en vanzelfsprekend ook op de PDF.  Download daarom de nieuwste versie van PERIFACT en je kunt meteen aan de slag. De basis instelling om QR te activeren vind je in het PERIFACT hoofdmenu INSTELLINGEN – MOLLIE.

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Versie 9 is er met iDeal betaallinks

De ontwikkeling van PERIFACT staat niet stil! Vandaag is versie 9 van PERIFACT verschenen. Zo kunnen we met trots aankondigen dat er van nu ook iDeal betaallinks aan je facturen toegevoegd kunnen worden. Hiermee worden je facturen nog sneller betaald! Wil je weten hoe...

Lees meer

V8.60 met ‘rich text’

Er is weer een mooie uitbreiding gekomen op het factuurprogramma PERIFACT. Vanaf vandaag kunnen nu de emails richting de klanten in plaats van het platte tekst formaat nu in het zogenaamde 'rich text' formaat gestuurd worden. Dus het is nu afgelopen met alleen maar...

Lees meer