Versie 5.6.8 is uit

Vanaf vandaag is versie 5.6.8 uit!  In deze versie ligt de nadruk op de bediening van PERIFACT factuur software. En dan hebben we het met name over het maken van een nieuwe factuur of een nieuwe offerte.

Er is nu meer rekening gehouden met de scheiding van particuliere of zakelijk markt. In het INSTELLINGEN-scherm bij de factuur-layouts kan je de keuze maken welke markt het meest de voorkeur geeft. De keuze die hier gemaakt is wordt ook onthouden bij het maken van een nieuwe factuur of offerte. De particulieren zal prijzen inclusief BTW makkelijker verwerken en de zakelijke variant exclusief BTW.

Tevens staan nu bij alle factuur layouts het te betalen bedrag helemaal onderaan om verwarring te voorkomen.

En bij het maken van een nieuwe factuur kan men nu makkelijk een keuze maken van een artikel doordat nu in alle velden gezocht kan worden.

Veel plezier met deze prachtige versie van dit factuur programma,
PERIFACT

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

WooCommerce koppeling is er

WooCommerce koppeling is er

PERIFACT is nu voorzien van de WooCommerce koppeling ;-)  Voor iedereen die niet weet wat dat is, dat is dat je verbinding kunt maken met een Wordpress website die voorzien is van een webshop (WooCommerce).  Alle producten, inclusief hun afbeeldingen en facturen...

Lees meer
WooCommerce koppeling komt er aan!

WooCommerce koppeling komt er aan!

PERIFACT staat nooit stil! Iedereen die PERIFACT een beetje volgt weet dat er continue uitbreidingen komen. Zo zijn we nu bezig met de Wordpress WOOCOMMERCE koppeling. Er moet nog veel gebeuren maar de eerste stappen zijn al gezet. Hou ons in de gaten!!!

Lees meer
QR-codes op facturen

QR-codes op facturen

Er is weer een mooie functionaliteit toegevoegd aan het factuurprogramma PERIFACT! En wel het afdrukken van QR-codes op je factuur! Een QR-code is een unieke streepjescode. Door de code te scannen via mobiel bankieren kunnen klanten de factuur eenvoudig online...

Lees meer