Versie 5.6.8 is uit

Vanaf vandaag is versie 5.6.8 uit!  In deze versie ligt de nadruk op de bediening van PERIFACT factuur software. En dan hebben we het met name over het maken van een nieuwe factuur of een nieuwe offerte.

Er is nu meer rekening gehouden met de scheiding van particuliere of zakelijk markt. In het INSTELLINGEN-scherm bij de factuur-layouts kan je de keuze maken welke markt het meest de voorkeur geeft. De keuze die hier gemaakt is wordt ook onthouden bij het maken van een nieuwe factuur of offerte. De particulieren zal prijzen inclusief BTW makkelijker verwerken en de zakelijke variant exclusief BTW.

Tevens staan nu bij alle factuur layouts het te betalen bedrag helemaal onderaan om verwarring te voorkomen.

En bij het maken van een nieuwe factuur kan men nu makkelijk een keuze maken van een artikel doordat nu in alle velden gezocht kan worden.

Veel plezier met deze prachtige versie van dit factuur programma,
PERIFACT

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Versie 9 is er met iDeal betaallinks

De ontwikkeling van PERIFACT staat niet stil! Vandaag is versie 9 van PERIFACT verschenen. Zo kunnen we met trots aankondigen dat er van nu ook iDeal betaallinks aan je facturen toegevoegd kunnen worden. Hiermee worden je facturen nog sneller betaald! Wil je weten hoe...

Lees meer

V8.60 met ‘rich text’

Er is weer een mooie uitbreiding gekomen op het factuurprogramma PERIFACT. Vanaf vandaag kunnen nu de emails richting de klanten in plaats van het platte tekst formaat nu in het zogenaamde 'rich text' formaat gestuurd worden. Dus het is nu afgelopen met alleen maar...

Lees meer