Versie 5.6.8 is uit

Vanaf vandaag is versie 5.6.8 uit!  In deze versie ligt de nadruk op de bediening van PERIFACT factuur software. En dan hebben we het met name over het maken van een nieuwe factuur of een nieuwe offerte.

Er is nu meer rekening gehouden met de scheiding van particuliere of zakelijk markt. In het INSTELLINGEN-scherm bij de factuur-layouts kan je de keuze maken welke markt het meest de voorkeur geeft. De keuze die hier gemaakt is wordt ook onthouden bij het maken van een nieuwe factuur of offerte. De particulieren zal prijzen inclusief BTW makkelijker verwerken en de zakelijke variant exclusief BTW.

Tevens staan nu bij alle factuur layouts het te betalen bedrag helemaal onderaan om verwarring te voorkomen.

En bij het maken van een nieuwe factuur kan men nu makkelijk een keuze maken van een artikel doordat nu in alle velden gezocht kan worden.

Veel plezier met deze prachtige versie van dit factuur programma,
PERIFACT

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Meer, meer, meer…

PERIFACT V13 staat in het teken van 'MEER'! Het programma kan nu opgestart worden in de Nederlandse of Engelse taal! Dat wil zeggen alle knoppen en menu onderdelen. De facturen waren reeds meertalig Het programma kent vanaf V13.15 meer inlog- / progamma gebruikers....

Lees meer