Versie 5.6.8 is uit

Vanaf vandaag is versie 5.6.8 uit!  In deze versie ligt de nadruk op de bediening van PERIFACT factuur software. En dan hebben we het met name over het maken van een nieuwe factuur of een nieuwe offerte.

Er is nu meer rekening gehouden met de scheiding van particuliere of zakelijk markt. In het INSTELLINGEN-scherm bij de factuur-layouts kan je de keuze maken welke markt het meest de voorkeur geeft. De keuze die hier gemaakt is wordt ook onthouden bij het maken van een nieuwe factuur of offerte. De particulieren zal prijzen inclusief BTW makkelijker verwerken en de zakelijke variant exclusief BTW.

Tevens staan nu bij alle factuur layouts het te betalen bedrag helemaal onderaan om verwarring te voorkomen.

En bij het maken van een nieuwe factuur kan men nu makkelijk een keuze maken van een artikel doordat nu in alle velden gezocht kan worden.

Veel plezier met deze prachtige versie van dit factuur programma,
PERIFACT

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Internationaal

Internationaal

Een tijdje niets op de blog geschreven, dit betekend niet dat we niets meer doen. Er zijn plannen/onderzoeken om PERIFACT internationaal te maken. De facturen kunnen nu al in alle talen gemaakt worden, echter het programma is in het Nederlands. We gaan nu ook...

Lees meer
WooCommerce koppeling is er

WooCommerce koppeling is er

PERIFACT is nu voorzien van de WooCommerce koppeling ;-)  Voor iedereen die niet weet wat dat is, dat is dat je verbinding kunt maken met een Wordpress website die voorzien is van een webshop (WooCommerce).  Alle producten, inclusief hun afbeeldingen en facturen...

Lees meer