Vertaling gevraagd!

PERIFACT kan sinds kort ook omgaan met meerdere factuurtalen! Via het hoofdmenu: INSTELLINGEN – TEKSTEN. Er is ondersteuning voor 8 talen. Echter alleen de Engelse tekst is vertaald. Omschakelen naar bijvoorbeeld Duits kan zeker, maar de Nederlandse teksten moeten aangepast worden.

HULP GEVRAAGD: Het is maar 5 minuten werk om alle teksten van een land te  vertalen. Stuur me svp een screenshot of een tekstfile met de nieuwe taal zodat we die standaard in PERIFACT kunnen verwerken. Alvast dank!

Verder zien deze versies in een hoog tempo het daglicht:

V6.24.8.7

  • De sorteervolgorde kan per type nu aangepast worden, zoals bijvoorbeeld sorteren op: Omschrijving, productcode, prijs, etc. Deze instelling is te vinden in hoofdmenu: INSTELLINGEN – EXTRA – PRINTEN
  • Bij de installatie is het geforceerd opstarten van de computer verwijderd.

V6.23.7.6

  • Het product overzicht is nu geheel te vinden in het hoofdscherm. Meer informatie en sneller bewerken, inclusief gemakkelijk voorraad aanpassing.
  • Een correctie van de vervaldatum in facturen
  • De grids kunnen zoals altijd al gesorteerd worden door op de kolomnaam te drukken. Nu wordt deze sortering ook bewaard.
  • Veel kleine aanpassingen en optimalisaties.

V6.21.6.6

  • Meertaligheid ondersteund ( 8-talen)!

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Internationaal

Internationaal

Een tijdje niets op de blog geschreven, dit betekend niet dat we niets meer doen. Er zijn plannen/onderzoeken om PERIFACT internationaal te maken. De facturen kunnen nu al in alle talen gemaakt worden, echter het programma is in het Nederlands. We gaan nu ook...

Lees meer
WooCommerce koppeling is er

WooCommerce koppeling is er

PERIFACT is nu voorzien van de WooCommerce koppeling ;-)  Voor iedereen die niet weet wat dat is, dat is dat je verbinding kunt maken met een Wordpress website die voorzien is van een webshop (WooCommerce).  Alle producten, inclusief hun afbeeldingen en facturen...

Lees meer
WooCommerce koppeling komt er aan!

WooCommerce koppeling komt er aan!

PERIFACT staat nooit stil! Iedereen die PERIFACT een beetje volgt weet dat er continue uitbreidingen komen. Zo zijn we nu bezig met de Wordpress WOOCOMMERCE koppeling. Er moet nog veel gebeuren maar de eerste stappen zijn al gezet. Hou ons in de gaten!!!

Lees meer