Voorschotnota’s vanaf nu in PERIFACT V12

PERIFACT V12: Voorschotfacturen voor een soepele start!

Met de introductie van PERIFACT V12 introduceren we een handige nieuwe functie: voorschotfacturen. Hiermee vraag je je klant eenvoudig om een aanbetaling op een grotere factuur, ideaal voor projecten of gefaseerde leveringen.

Waarom een voorschotfactuur gebruiken?

  • Verbeterde cashflow: Ontvang een deel van de betaling vooraf, waardoor je je projectkosten kunt dekken en je cashflow verbetert.
  • Duidelijke afspraken: Leg de gemaakte afspraken met je klant vast, inclusief het bedrag van de aanbetaling en de termijn voor betaling.
  • Eenvoudige facturering: Maak later in een handomdraai de definitieve factuur, met aftrek van het reeds betaalde voorschotbedrag.

Hoe werkt het?

Het maken van een voorschotfactuur is eenvoudig:

  1. Maak een nieuwe factuur zoals je gewend bent.
  2. Selecteer de optie “Voorschot” bij het toevoegen van factuurregels.
  3. Vul het bedrag van de aanbetaling in.
  4. Verstuur de voorschotfactuur naar je klant.
  5. Na ontvangst van de aanbetaling, maak je de definitieve factuur en verreken je het reeds betaalde voorschotbedrag.

Gratis update voor alle PERIFACT-gebruikers

PERIFACT V12, inclusief de voorschotfacturering-functie, is een gratis update voor alle PERIFACT-gebruikers. Of je nu de nieuwste versie of een oudere versie (V11, V10, etc.) gebruikt, je kunt eenvoudig updaten naar V12 en direct profiteren van deze handige nieuwe functionaliteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over het maken van voorschotfacturen in PERIFACT V12, raadpleeg je de online help: https://www.factuur-software.nl/hoe-werkt-een-voorschot-toevoegen-aan-de-factuur/ of neem contact op met onze klantenservice.

PERIFACT V12: Factureren met slimme oplossingen!

 

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

PERIFACT is nu 3-talig

PERIFACT is nu 3-talig

Hey daar, ondernemer! Heb je ooit gedroomd van het uitbreiden van je bedrijf naar internationale markten, maar werd je tegengehouden door taalbarrières? Nou, droom niet langer! Met PERIFACT, ons veelzijdige factuurprogramma, wordt internationaal zakendoen een eitje,...

Lees meer
Spelling controle

Spelling controle

Hey daar, drukke ondernemer! Ben je klaar om je facturatie naar een hoger niveau te tillen? Nou, dan hebben we geweldig nieuws voor je! PERIFACT, jouw favoriete factuurprogramma, heeft een gloednieuwe functie toegevoegd waar je dol op zult zijn: SPELLINGSCONTROLE! We...

Lees meer
PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT: Nieuwe functies en verbeteringen! We zijn trots om de nieuwste updates voor PERIFACT te presenteren! Met deze release voegen we een aantal handige functies toe en verbeteren we de stabiliteit en prestaties van de software. Nieuw: Klantlocaties: Beheer nu...

Lees meer