PERIFACT is nu 3-talig

Hey daar, ondernemer! Heb je ooit gedroomd van het uitbreiden van je bedrijf naar internationale markten, maar werd je tegengehouden door taalbarrières? Nou, droom niet langer! Met PERIFACT, ons veelzijdige factuurprogramma, wordt internationaal zakendoen een eitje, want we zijn trots om aan te kondigen dat PERIFACT nu DRIETALIG is!

Ja, je leest het goed. PERIFACT ondersteunt nu niet alleen Nederlands, maar ook Duits en Engels. Dus of je nu zaken doet met klanten in Amsterdam, Berlijn of Londen, je kunt er zeker van zijn dat PERIFACT klaar staat om je te ondersteunen in de taal van jouw keuze.

Waarom is dit zo geweldig? Nou, laten we eens kijken naar de voordelen:

  1. Internationale uitbreiding: Met PERIFACT in drie talen kun je moeiteloos communiceren met klanten over de hele wereld. Of je nu offertes opstelt, facturen verstuurt of betalingsherinneringen verzendt, je kunt erop vertrouwen dat je boodschap helder en duidelijk overkomt, ongeacht de taal van je klant.

  2. Professionele uitstraling: Door je documenten aan te bieden in de taal van je klant, laat je zien dat je hun behoeften serieus neemt en bereid bent om de extra stap te zetten om aan hun verwachtingen te voldoen. Dit kan leiden tot een verhoogd vertrouwen en een sterke klantenbinding, wat essentieel is voor het succes van je bedrijf.

  3. Efficiëntie: Met PERIFACT hoef je geen aparte software te gebruiken voor elke taal. Al je facturatiebehoeften worden afgehandeld in één gebruiksvriendelijke interface, waardoor je tijd en moeite bespaart die je kunt investeren in het laten groeien van je bedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de sprong naar internationaal succes met PERIFACT en ontdek zelf het gemak van zakendoen in meerdere talen. Of je nu je eerste stappen zet op de internationale markt of je bestaande klantenbestand wilt uitbreiden, PERIFACT staat voor je klaar om je te ondersteunen op elke stap van je reis.

Met PERIFACT aan je zijde, zijn de mogelijkheden grenzeloos!

Vlaggen van landen PERIFACT meertaligheid

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

Spelling controle

Spelling controle

Hey daar, drukke ondernemer! Ben je klaar om je facturatie naar een hoger niveau te tillen? Nou, dan hebben we geweldig nieuws voor je! PERIFACT, jouw favoriete factuurprogramma, heeft een gloednieuwe functie toegevoegd waar je dol op zult zijn: SPELLINGSCONTROLE! We...

Lees meer
PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT: Nieuwe functies en verbeteringen! We zijn trots om de nieuwste updates voor PERIFACT te presenteren! Met deze release voegen we een aantal handige functies toe en verbeteren we de stabiliteit en prestaties van de software. Nieuw: Klantlocaties: Beheer nu...

Lees meer