Schermvoorbeelden

Overzichtelijk

PERIFACT bevat heldere en overzichtelijke schermen. De bediening is zoals u gewend bent van Microsoft Word en Excel met een duidelijke knoppenbalk.

PERIFACT thema kleur SHARP PLUS V8.41
PERIFACT voorbeeld factuur met logo

INVOER – Facturen, offertes of concepten

Er zijn 7 tabbladen aanwezig om kenmerken van de factuur, betalingen en bedragen, introtekst, afsluittekst, presentatie ( wat moet getoond worden, wat niet ) en eventuele bijlagen er bij op te slaan. Regelkortingen, totaal kortingen, tekst regels, andere valuta? Het wordt allemaal ondersteund! De sortering kan aangepast worden, en je kunt ook regels verbergen op een factuur…… Kortom alles wat een factuur programma nodig heeft!

PERIFACT factuur invoeren tabblad betalingen V13.23
PERIFACT factuur software, factuur maken tabblad factuur regels

Aanbetalingen

Je kunt per factuur ook betaalmomenten opgeven! Daarbij kan er ook aangegeven worden via welke weg betaald is denk bijvoorbeeld aan bank, kas of pin. Uiteraard kan de de betaaldatum ook ingevuld worden.

PERIFACT betaling registeren

EMAIL – (UBL) Facturen, offertes of concepten

Facturen kunnen uiteraard ook via email verstuurd worden. Via een instelling kunt u aangeven of er ook een UBL factuur bij hoort. Bij het versturen van emails kan je kiezen uit zelf gemaakte sjablonen, zodat je niet iedere keer dezelfde tekst in aan het voeren bent. Daarbij kan je ook nog eens de bijlagen die je bij het maken van de factuur toegevoegd hebt versturen.  

PERIFACT verzenden factuur met email v13.23

HERINNERINGEN

Helaas is het versturen van een herinnering soms noodzakelijk. Maar zelfs een herinnering alleen kan niet genoeg zijn, dan is er nog de mogelijkheid om een aanmaning of ingebrekestelling te versturen. Dit alles kan via email of zelf print en versturen. Er zijn standaard teksten aanwezig in PERIFACT die dit alles een stukje makkelijker maken, uiteraard kan je die zelf aanpassen!

PERIFACT stuur een herinnering V13.23

PRODUCT / DIENSTEN BEHEER

Wil je een factuur/offerte/concept maken dan hoef je veel voorkomende zaken natuurlijk niet steeds opnieuw in te voeren. Dit mogen producten zijn, maar ook diensten zoals UREN! Indien gewenst kan je ook automatische voorraadtelling toepassen bij je producten. En je kan zien hoeveel producten er in een bepaalde periode verkocht zijn.

PERIFACT product gegevens invoeren v13.23

En om het helemaal compleet te maken er zit een verkoopprijs calculator in! Dus heb heb je een bepaalde marge in gedachten op een product dan kan dat hier eenvoudig berekend worden.

Niet verplicht, maar wie een fabrikantnaam, leveranciersnaam en/of locatie kwijt wil is aan het goede adres. Hier het 2e tabblad van het PRODUCTEN BEHEER:

PERIFACT product gegevens product calculator

LAYOUTS – AANPASBAAR

PERIFACT heeft vele layouts standaard ingebouwd, zodat je goed zelf kunt kiezen!  Je kunt op elk moment switchen ( zelfs bij het maken van de factuur  kan je tijdelijk een andere layout kiezen). Mocht een layout niet helemaal naar wens zijn dan zit er ook nog een complete rapport-bouwer in. Zodat je de layout helemaal naar eigen wens kan zetten!

PERIFACT factuur programma van ZZP tot MKB -  Aanpasbare layouts

Hieronder zien we de geavanceerde rapport bouwer in actie:

PERIFACT factuur programma van ZZP tot MKB -  Aanpasbare layouts via de geavanceerde rapport bouwer

CONTACT BEHEER

PERIFACT kan naar behoefte zeer uitgebreid gevuld met contact informatie, dit mag uiteraard ook heel summier zijn. Als je de postcode weet dan zoekt PERIFACT automatisch wel het adres en woonplaats op! Ook worden meerdere email adressen ondersteund. En gun je die klant een standaard korting? Dan geef je dat gewoon hier aan. En dit is maar een kleine greep van de mogelijkheden.

PERIFACT contact gegevens v13.23
PERIFACT contact aanvullende gegevens

THEMA’S FACTUUR PROGAMMA – PERIFACT

Het factuur programma PERIFACT heeft standaard een 16-tal thema’s, dit bepaald de look-and-feel van het programma.

Standaard thema

Black thema

Light thema

Coffee thema

Spring thema

Dark side thema

Foggy thema

Silver thema

Office 2016 thema

Sharp Plus thema

BASIC thema

OFFICE 2019 thema

OFFICE 2019 DARK GREY thema

OFFICE 2019 BLACK thema

OFFICE 2019 WHITE thema