Maatwerk

Is er ook maatwerk mogelijk?

Jazeker! Maatwerk is er in 2 smaken. Je kunt altijd een email sturen naar info@perifact.nl om je wensen zichtbaar te maken. PERIFACT is voor een groot deel zo tot stand gekomen!

Dus als ik een vraag stel dan komt het ook in het programma?

Niet altijd. Het gaat er om of het een toevoeging is waar iedereen profijt van heeft. En…. ook nog makkelijk te bedienen. We trachten PERIFACT eenvoudig te houden en willen er niet een gedrocht van maken waar uiteindelijk niemand meer iets van snapt… En vanzelfsprekend betekend een goed idee niet dat het dan ook meteen in het programma komt.

Maar ik wil toch heel graag iets hebben, kan dat?

PERIFACT heeft inmiddels 3 grote projecten ( en een 4e zit in het vat ) gemaakt. Hierdoor wordt het programma zo gemaakt voor jou en je wensen. Om meteen maar met de deur in huis te vallen, hier zitten natuurlijk wel kosten aan. Je kunt niet verwachten dat iets wat 6-8 weken duurt om te bouwen voor bijvoorbeeld 400 euro gemaakt gaat worden. PERIFACT is goedkoop omdat het op volume draait. De reeds gemaakte projecten die uitgebouwd op PERIFACT zijn:

  • LocuPLAN: Een programma voor een trainingsbureau in de zorg (ziekenhuizen en zorginstellingen). Iedere zorg-medewerker zal vroeg of laat een cursus gaan volgen met een groep of groepen mensen. Die worden dan getraind door een trainer en/of acteur. LocuPLAN verzorgt het inplannen van de deelnemers en trainers. En calculeert daarbij ook nog eens de kosten en werkt de agenda bij.
  • PeriCAMP: Een programma voor een camping waarbij de staanplaatsen geadministreerd worden. Denk hierbij aan stroom en water verbruik, maar ook de huur voor het aantal vierkante meters waar gebruik van wordt gemaakt.
  • PeriMOTIVE: Een programma ( Garage Management Systeem – GMS – Garage software ) voor garagehouders. Dit programma krijgt een koppeling met het RDW – Rijksdienst voor Wegverkeer en is in ontwikkeling. Indien gereed zal het commercieel aangeboden gaan worden op deze website. Datum gereed nog niet bekend.

Wil je een offerte? Stuur dan een mail naar info@perifact.nl . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op