Maatwerk

Is er ook maatwerk mogelijk?

Jazeker! Maatwerk is er in 2 smaken. Je kunt altijd een email sturen naar info@perifact.nl om je wensen zichtbaar te maken. PERIFACT is voor een groot deel zo tot stand gekomen!

Suggesties welkom!

We stellen je feedback over PERIFACT erg op prijs. Ideeën voor verbetering zijn altijd welkom, zolang ze maar relevant zijn voor een breed publiek en eenvoudig te implementeren. We willen PERIFACT gebruiksvriendelijk houden en vermijden complexe functies die door de meeste gebruikers niet begrepen worden.

Hoe kan ik mijn idee indienen?

Stuur je suggestie per e-mail naar info@perifact.nl. We bekijken je idee dan en nemen contact met je op om te bespreken of het mogelijk is om te implementeren.

Grote projecten op maat

Heb je een complexe wens die niet past binnen de standaardfunctionaliteit van PERIFACT? Dan kunnen we wellicht een maatwerkproject voor je realiseren. We hebben al succesvol 2 grote projecten op maat ontwikkeld voor verschillende klanten.

Kosten

Maatwerkprojecten zijn uiteraard niet gratis. De kosten hangen af van de omvang en complexiteit van het project. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Voorbeelden van gerealiseerde projecten:

  • LocuPLAN: Een planningstool voor trainingsbureaus in de zorgsector. LocuPLAN helpt bij het inplannen van cursisten, trainers en locaties, en berekent automatisch de kosten.
  • PeriCAMP: Beheersoftware voor campings. PeriCAMP regelt de administratie van staanplaatsen, inclusief stroom- en waterverbruik, en berekent de huur op basis van het aantal vierkante meters.

Neem contact op!

Heb je een idee voor een verbetering of wil je meer informatie over maatwerkprojecten? Neem dan gerust contact met ons op via info@perifact.nl

Samen maken we van PERIFACT de beste factureringssoftware voor jou!