Spelling controle

Hey daar, drukke ondernemer! Ben je klaar om je facturatie naar een hoger niveau te tillen? Nou, dan hebben we geweldig nieuws voor je! PERIFACT, jouw favoriete factuurprogramma, heeft een gloednieuwe functie toegevoegd waar je dol op zult zijn: SPELLINGSCONTROLE!

We kennen allemaal het gedoe van het opstellen van facturen, vooral als je haast hebt om ze eruit te krijgen en ze naar je klanten te sturen. Maar we weten ook dat professionaliteit en nauwkeurigheid van het grootste belang zijn als het gaat om jouw bedrijf. Daarom hebben we bij PERIFACT de handschoen opgenomen en hebben we de spellingscontrolefunctie toegevoegd aan onze nieuwste versie.

Wat betekent dit voor jou? Nou, geen zorgen meer over die gênante spelfouten of tikfouten die je afleiden van de professionele uitstraling van je facturen. Met de ingebouwde spellingscontrole van PERIFACT kun je met vertrouwen je facturen samenstellen, wetende dat ze foutloos zijn.

En laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd om elke factuur handmatig te controleren op spelfouten. Met PERIFACT hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Onze krachtige spellingscontrole scant automatisch je hele factuur en markeert eventuele fouten, zodat je ze gemakkelijk kunt corrigeren voordat je ze verstuurt.

Maar wacht, er is meer! Naast het feit dat het je tijd bespaart en je professionele imago versterkt, helpt onze spellingscontrole je ook om de relatie met je klanten te verbeteren. Door foutloze facturen te verzenden, laat je zien dat je aandacht besteedt aan detail en dat je hun zakelijke transacties serieus neemt. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en een betere klanttevredenheid, wat uiteindelijk resulteert in loyale klanten die graag terugkomen.

Dus, waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog naar de nieuwste versie van PERIFACT en ervaar zelf de kracht van onze nieuwe spellingscontrolefunctie. Maak je geen zorgen meer over spelfouten en focus je op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Met PERIFACT aan je zijde, ben je klaar om de wereld van facturatie te veroveren, één foutloze factuur tegelijk!

Alfabet spelling controle PERIFACT

LEES OOK DE ANDERE BLOGS

PERIFACT is nu 3-talig

PERIFACT is nu 3-talig

Hey daar, ondernemer! Heb je ooit gedroomd van het uitbreiden van je bedrijf naar internationale markten, maar werd je tegengehouden door taalbarrières? Nou, droom niet langer! Met PERIFACT, ons veelzijdige factuurprogramma, wordt internationaal zakendoen een eitje,...

Lees meer
PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT versie 16 is uit!

PERIFACT: Nieuwe functies en verbeteringen! We zijn trots om de nieuwste updates voor PERIFACT te presenteren! Met deze release voegen we een aantal handige functies toe en verbeteren we de stabiliteit en prestaties van de software. Nieuw: Klantlocaties: Beheer nu...

Lees meer